Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíróság elé kerül Érpatak polgármestere

888.hu

2015.10.28. 13:48

Már, ha hajlandó lesz elmenni a tárgyalásra.
ÉRPATAK, 13:40

Orosz Mihály Zoltán a Debreceni Járási Ügyészség vádirata szerint 2012 augusztusában új személyit igényelt azzal az indokkal, hogy a régi elveszett. És itt kezdődik a turpisság. Az érpataki polgármester ugyanis bemutatott egy idegen nyelvű okiratot is, amellyel doktori címet igazolt magának.

Csakhogy az okiratban megnevezett teológiai akadémia nem államilag elismert felsőoktatási intézmény – így a polgármesternek a doktori fokozat használatára sincs joga.

Tehát, nemes egyszerűséggel az érpataki polgármester közokiratot hamisított. A vád szerint ezzel Orosz is tisztában volt, ám ez nem gátolta meg abban, hogy a személy- és lakcímnyilvántartásban a neve elé doktori címet jegyeztessen be, sőt az új személyi igazolványán már Dr. Orosz Mihály Zoltán néven szerepelt.

A polgármester életrajzában kifejti, hogy milyen tanulmányterületeken folytatott kutatások következtében érdemelte ki a Sophia Perennis Theologia Akadémia kétségbevonható hitelességű doktori címét.

Orosz ugyanis a „vallásfilozófia és a valláspszichológia területén a megváltástan, a kegyelemtan és a lélektan intenzív tanulmányozása révén és konkrétan az Üdvösség embere témakörben” folytatott kutatásaival érdemelte ki a doktorit.

A Népszabadság értesülései szerint a Kúria az elsőfokú eljárásra Püspökladányi Járási Bíróságot jelölte ki. Azonban elképzelhető, hogy Orosz nem jelenik meg csütörtökön a bíróságon, hiszen a polgármester már korábban több alkalommal távol maradt a tárgyalásokról egészségügyi vagy külföldi tanulmányutakra hivatkozva.

(Népszabadság)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére