Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bilincsben vitték el a balhézó német vásárlót, aki a megengedettnél több WC-papírt akart hazavinni

V4NA, 888.hu

2020.03.26. 21:12

Jelenetet rendezett egy szupermarket pénztáránál egy 54 éves német nő, miután a koronavírus-járvány miatt bevezetett új szabályt betartva az eladók nem engedték, hogy egy csomagnál több toalettpapírt vásároljon. A rendőrök bilincsben vezették el – számolt be róla a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Kiabált az eladókkal, jelenetet rendezett, majd tiltakozásból ráült a pénztárgép szállítószalagjára egy 54 éves német nő, mert az egyik szupermarket alkalmazottai nem engedték neki, hogy több csomag vécépapírt vegyen – számolt be csütörtökön a német n-tv hírtelevízió honlapja. Az eset Bergneustadtban, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban történt.

 

A nő hangosan kiabálva tiltakozott az eladók beavatkozása ellen, akik ezért rendőrt hívtak. Az erőszakos vásárló kiabált, kapálózott, ellenállt a helyszínre érkező rendőrök intézkedésének is, ezért megbilincselték és előállították.

Németországban a koronavírus-járvány nyomán kitört pánikvásárlások megszüntetése érdekében rendeletet vezettek be, miszerint egy ember egy-egy alkalommal legfeljebb egy gyűjtőcsomag toalettpapírt vásárolhat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére