Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bezárt egy iskola Londonban a muszlim szent ünnep miatt

Tóth Dalma

2016.09.13. 15:28

Rengeteg szülõ felháborodott, mert egy kelet-londoni iskola szünetet rendelt el a muszlim Eid al-Adha szent ünnep miatt.
LONDON, 15:28

Rengeteg szülő felháborodott, mert egy kelet-londoni iskola szünetet rendelt el a muszlim Eid al-Adha szent ünnep miatt.

A Chobham Academy-ra 1800 diák jár. A legfiatalabbak tanulók három évesek a legidősebbek pedig 18 évesek. Az iskola a szülőket múlt hét pénteken értesítette, hogy egyes osztályokban hétfőn nem lesz tanítás, mivel nagyon sokan kértek szabadnapot vallási okokra hivatkozva. A nem muszlim szülőknek csak pár napjuk volt, hogy találjanak valakit, aki vigyázni tud a gyerekeikre, mivel nem tudtak iskolába menni, a szülők napközben pedig dolgoztak.

Több szülő felháborodott, hogy ilyen rövid idő alatt szinte képtelenség gyerekfelügyeletet találni, volt aki emiatt kénytelen volt szabadnapot kivenni a munkahelyén. Azt is kifogásolták, hogy az iskola nem jelezte előre, hogy szünnap lesz, pedig máskor szokta, ezért a legtöbb esetben meg tudják tervezni a gyerekfelügyeletet.

Az oktatási intézmény vezetője, Mark Elms levélben kért elnézést a kellemetlenségekért.

(RT)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére