Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bármikor lehallgathatják a migránsokat

888.hu

2016.04.11. 15:09

A brit bevándorlási hivatal munkatársai az utóbbi három évben kémprogramot telepíthettek a migránsok telefonjaira és elektronikus eszközeire.
LONDON, 15:08

A brit bevándorlási hivatal munkatársai az utóbbi három évben kémprogramot telepíthettek a migránsok telefonjaira és elektronikus eszközeire.

2013 óta a hivatal embereinek jogában áll ezt megtenni egy rendőrségi törvény miatt, ami felhatalmazza őket arra, hogy lehallgató készülékeket telepítsenek otthonokba, autókba vagy büntetés végrehajtási intézményekbe, emellett lehetőségük van legálisan feltörni bármilyen telefont vagy számítógépet amely migránsok tulajdonában van.

A londoni Belügyminisztérium szerint a törvény fontos az állampolgárok biztonsága miatt. A minisztérium elmondta, hogy 700 angol bevándorlási tiszt élhet a lehetőséggel, hogy bármelyik migráns elektronikus adataiba bepillanthasson. Az intézkedésre amiatt van szükség, hogy a hatóság emberei hatékonyan deríthessék fel a migránsok bűnözési szokásait.

Az Amensty UK kikelt a szabályozás ellen, mert szerintük a migránsoknak is ugyanolyan joga van a magánélethez, mint a brit állampolgároknak.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére