Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az utca emberének fogalma sincs, miért is ellenzi Trump rendeletét

Bertha László

2017.02.13. 10:58

Tanulságos riportot közölt az Infowars a YouTube-csatornáján. Az utca emberét arról kérdezték, miképp is vélekedik Trump bevándorlást korlátozó rendeletérõl.

Az már eleve önmagáért beszél, hogy a megkérdezettek közül többen is támogatták a rendeletet, az amerikai állampolgárok biztonságát hangsúlyozva a liberális egyenlőségpárti elvek helyett.

Szomorú tény ugyanis, hogy az iszlamista szélsőségesek az elmúlt időszakban több terrortámadást is végrehajtottak az Amerikai Egyesült Államokban. Példaként említhető a 2015 decemberében történt San Bernardino-i lövöldözés, melyben 14 ember vesztette életét, vagy a még súlyosabb orlandói nightclubban történt lövöldözés, mely 49 halálos áldozatot követelt és további 53-at megsebesített.

Az egyik legérdekesebb rész 2:26-nál látható, ahol is egy rendeletet ellenzőtől megkérdezik, ha Trump döntése alkotmánysértő, akkor az vajon nem volt-e már Barack Obama, vagy Bill Clinton idejében is az, hiszen mindkét volt elnök hozott ilyen rendeletet a hivatali ideje alatt. Konstruktív választ a riporter természetesen nem igazán kapott.

Ha Obama elnök hoz ilyen döntést, azt azért tette, mert a mi érdekeinket vette figyelembe. Trump ellentétben csak önmagával foglalkozik ”

– hangzik el a vélemény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére