Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az USA az oroszokra kenné a migrációt

Tóth Hanna

2016.03.03. 18:58

Philip Breedlove tábornok, a NATO Európáért felellõs fõparancsnoka szerint Szíria és Oroszország civileket gyilkol és fegyverként használja fel a menekülteket, hogy Európát gyengítse.
WASHINGTON, 18:58

Philip Breedlove tábornok, a NATO Európáért felellős főparancsnoka szerint Szíria és Oroszország civileket gyilkol és fegyverként használja fel a menekülteket, hogy Európát gyengítse.

A tábornok szerint az olyan fegyverek bevetésének, mint a hordóbomba, nincs valódi katonai haszna, csak azt a célt szolgálja, hogy rettegésben tartsa az adott terület lakosságát.

Breedlove szerint Oroszország belépése a szíriai harcokba  csak súlyosbította a helyzetet:

az Asszád-rezsim és Oroszország együttesen fegyverként használják fel a migrációt, hogy megdöntsék az európai struktúrákat és megtörjék az európai eltökéltséget."

– mondta az amerikai tábornok.

Breedlove megerősítette korábbi kijelentéseit, miszerint az Iszlám Állam sikeresen tudja kihasználni a menekültválságot, hogy harcosokat küldjön Európába, ahogyan erről az őszi párizsi terrormerénylet is tanúskodott.

Breedlove korábbi beszédében kifejtette, hogy az Égei-tengeren át érkező migrációs dömping képes elfedni bűnözők, terroristák és idegen harcosok beszivárgását Európába. Az Iszlám Állam így képes bejutni és rákként terjedni a kontinensen.

A NATO tábornok állítását miszerint civileket támadnak az orosz és szír erők az Amnesty International legfrissebb jelentése is megerősítette. E szerint meggyőző bizonyítékok szólnak amellett, hogy legalább hat szándékos támadást hajtottak végre Aleppó körzetében egészségügyi intézmények ellen az elmúlt 12 hétben.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére