Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Iszlám Állam magára vállalta az oroszországi késelõs támadást

Bertha László

2017.08.19. 17:58

Az Iszlám Állam magára vállalta az oroszországi késeléses támadást, melynek elkövetõje nyolc embert sebesített meg Szurgut városában.
SZURGUT, 17:58

Az Iszlám Állam magára vállalta az oroszországi késeléses támadást, melynek elkövetője nyolc embert sebesített meg Szurgut városában.

Ahogyan arról beszámoltunk, a támadás a reggeli órákban történt a Hanti-Manysi Autonóm Körzethez tartozó Szurgut városában. A támadó a város központi utcáin késsel hadonászva megsebesített nyolc embert. Mindnyájukat kórházba szállították, négynek súlyos az állapota, műtétet hajtanak végre rajtuk.

A hatóságok tájékoztatása szerint a rendőrök azonnal a támadás helyszínére érkeztek, megpróbálták őrizetbe venni a férfit, de mivel ellenállást tanúsított, lelőtték. A rendőrség azonosította a támadót, egy 23 éves helyi lakost. A késelő álarcban volt, és a rendőrség ellenőrzi, hogy voltak-e mentális problémái.

„Az Iszlám Állam katonái közé tartozott” az elkövető

– hangoztatta az iszlamisták hírügynöksége az MTI beszámolója szerint.

A terroristák megszokott csatornáin keresztül terjesztett közlemény hitelességét egyelőre nem sikerült ellenőrizni. Az orosz hatóságok szerint nem terrorcselekmény történt, meglepő viszont, hogy a vizsgálatot az ügyben Alekszandr Basztrikin, az orosz Nyomozó Bizottság vezetője vette a kezébe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére