Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ISIS-nek jól esnek a bombázások

Bertha László

2015.12.26. 19:41

Az Iszlám Állam vezetõje szerint csak keményebbek lettek a bombázásoktól, majd szót ejtett a keresztényekrõl és a zsidókról is.
RAKKA, 19:41

Az Iszlám Állam vezetője szerint csak keményebbek lettek a bombázásoktól.

Nem gyengítették meg az Iszlám Államot az orosz és az amerikai légicsapások, sőt pont ellenkezőleg: „keményebbé tette azt” – állítja egy, a csoport vezetőjének tulajdonított, szombaton nyilvánosságra került üzenet, ami a zsidókat is megfenyegette.

Az ISIS-hez közeli Twitter-fiókokon egy olyan hangfelvétel terjed, amin állítólag maga Abu Bakr al-Bagdadi, a szervezet „kalifája” beszél. A hangüzenetben az iszalmista vezető arról beszél, hogy az Iszlám Államban minden a legnagyobb rendben megy, és „minél hevesebb a háború ellene, annál tisztább és keményebb lesz”.

A "terrorállam" vezetője a felvételen bírálta a Szaúd-Arábia által életre hívott muszlim összefogást a dzsihadistákkal szemben. Al-Bagdadi szerint, ha ez valóban iszlám koalíció lenne, akkor

megszabadította volna magát zsidó és keresztes uraitól, és a zsidók kiirtását és Palesztina felszabadítását tűzte volna ki célul."

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére