Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az egyik francia elnökjelölt védelmébe vette Merkelt

Kékes Viki

2017.01.03. 11:58

Emmanuel Macron szerint a német kancellár Európa megmentõje.
PÁRIZS, 11:58

A francia elnökválasztáson függetlenként induló Emmanul Macron szerint Angela Merkel Európa megmentője, aki a nyitott kapuk politikájával az egész kontinens méltóságát mentette meg.

A Hollande-kormány egykori gazdasági minisztere szerint a német kancellár kritikusai leegyszerűsítik Merkel bevándorlási politikáját. Egy német lapnak adott interjúba Macron azt mondta:

Merkel kancellár és a német társadalom a közös értékeinkért álltak ki. Megmentették mindannyiunk méltóságát, amikor befogadták a menekülteket, majd szállást és oktatást biztosítottak a számukra."

Macron szerint az Európai Uniónak mielőbb létre kellene hoznia egy közös hírszerzési rendszert, amely komoly segítséget nyújthatna a további terrortámadások megakadályozásában.

A terrorizmus el akarja pusztítani Európát. Létre kell hoznunk – méghozzá gyorsan – egy szuverén Európát. Egy olyan Európát, amely képes megvédeni minket a külső támadásoktól. A megoldás az erősebb Európa és nem a nemzethatárok elkerítése."

Macron az áprilisi elnökválasztáson azoknak a szavazataira számít, akik egy "nyitott és Európa-barát" politikát képviselő Franciaországot szeretnének.

(Express)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére