Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit migránsok kiakadtak, mert nem tudnak kampányolni Ramadánkor

888.hu

2017.04.25. 11:58

Kiakadtak a brit muzulmánok és pártfogóik, mivel szerintük az Egyesült Királyságban rengeteg fontos eseményt direkt a ramadánra idõzítenek - írja a PestiSrácok.
LONDON, 11:58

Kiakadtak a brit muzulmánok és pártfogóik, mivel szerintük az Egyesült Királyságban rengeteg fontos eseményt direkt a ramadánra időzítenek - írja a PestiSrácok.

A britek ismét megtapasztalják a multikulti nehézségeit. Muzulmán lakosaik most azt sérelmezik, hogy Theresa May nem vette figyelembe vallásuk böjti hónapját, amikor kiírta az előrehozott választások időpontját. Szerintük az olimpiával is hasonló gondok voltak, igaz az olimpia időpontja tradicionálisan négy évenként nyáron van, de valószínűleg a kirekesztő görögök sem gondoltak anno arra, hogy egyszer majd a ramadán egy időbe eshet a brit olimpiával.

Ennyi kisebbségi komplexusost soha nem látott Anglia

A Twitteren sokan hangot adtak annak, hogy majd a böjt időszaka alatt, üres gyomorral kell szórólapozniuk. Egyesek szerint ez szándékos húzás volt Maytől, hogy az iszlám vallásúakat távol tartsa a választástól. Mások azt is felvetették, hogy miért nem esik a választás a keresztény nagyböjt időszakára, vagy szombati napra, ami meg a zsidóknak okozna problémát. Volt, aki szerint a feketék jogai is sérülnek ezzel, bár azt, hogy mégis hogyan, sem ő, sem pedig más nem tudta megindokolni – írja a PS.

Végül is teljesen logikus, hogy a keresztény Európában a muszlimok határozzák meg, hogy mikor válasszon miniszterelnököt Anglia, és, hogy inkább keresztény ünnep idején legyen az esemény.

Persze a jelenlegi trendet és az EU menekültügyi politikáját nézve lehet, hogy meg kell szokjuk ezt a gondolatot is, bár a magyar kormány eddig sikeres határvédelmi intézkedései miatt ez inkább a németeket, olaszokat, svédeket és mint látjuk az angolokat fenyegeti legjobban.

Kíváncsiak vagyunk, vajon meghatják-e a vádak a gonosz miniszterelnök asszonyt, vagy minden marad a terv szerint?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére