Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Atomkatasztrófa várt Brüsszelre

Sümeghi Lóránt

2016.03.24. 10:18

A legfrissebb nyomozással kapcsolatos információk szerint eredetileg nem a belga Zaventem repülõtér lett volna a terroristák célpontja, hanem Belgium legnagyobb atomreaktora.
BRÜSSZEL, 10:18

A legfrissebb nyomozással kapcsolatos információk szerint eredetileg nem a belga Zaventem repülőtér lett volna a terroristák célpontja, hanem Belgium legnagyobb atomreaktora. 

A kedd reggeli 31 halálos áldozattal, és több száz sérülttel járó támadások két résztvevője eredetileg nem a repülőtéren szeretett volna robbantani. A belga hírforrások szerint egyértelmű bizonyítékok utalnak arra, hogy a Huy-ben található Tihange nevű nukleáris reaktor volt az első számú célpontja az öngyilkos merénylő testvérpárnak.

A nyomozások alapján az atomreaktor igazgatójának a háza elé is rejtett kamerát szereltek fel a terroristák annak érdekében, hogy aktivitását nyomon követhessék. A többórányi felvételeket egy házkutatás keretében szerezték meg a belga terrorelhárítók, akik szerint Európa-méretű katasztrófa lehetett volna abból, ha valóban nukleáris támadás éri Belgiumot.

A szakértők a hatóságok vélekedését megerősítették, akár egész Európa nyugati térsége érintett lett volna egy esetleges atomkatasztrófa esetén. Csütörtök reggelre Belgium mindkét atomreaktorának védelmét megerősítette. 

(RT, Mirrror)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére