Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ankara visszavágna Moszkvának

888.hu

2015.12.08. 12:50

Szankcióval a szankciók ellen.
ANKARA, 12:50

Ankara a korábbi kijelentései ellenére, úgy látszik mégiscsak szankciókkal válaszolna az orosz gazdasági korlátozásokra.

Ugyanis a török miniszterelnök – Ahmet Davutoglu –  kedden bejelentette: Törökország továbbra is nyitott a párbeszédre Moszkvával. Azonban nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy ők is lépéseket tegyenek és esetleg még szankciókat is bevezessenek Oroszország ellen.

Recep Tayyip Erdogan alig egy hete jelentette ki, hogy Törökország megőrzi nemességét, így ők nem fogják ugyanazt a nyelvezetet használni, mint Putyinék. Tehát eszük ágában sincs szankciókkal élni. ehhez képest a Reuters információi alapján a törökök már most negyedével csökkentenék az orosz autógáz (LPG) behozatalát.


 

Ankara és Moszkva viszonya azután romlott meg, hogy a török légierő F-16-os vadászgépe november 24-én lelőtt egy orosz Szu-24-es vadászbombázót. Moszkva állítása alapján a gép nem sértette meg a török légteret, ugyanis Szíria felett repült. Törökország szerint azonban a repülő igencsak megsértette az ország légterét és ezért erkölcsileg se tehetett mást, mint hogy leszedje azt.

(Reuters)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére