Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Akciós áron dolgoznak a török embercsempészek

888.hu

2020.03.05. 10:01

Lényegében ingyen szállítják az embereket a görög határra.

Eddig is tudtuk, hogy a migránsok csempészése jól fizető munka, azonban úgy tűnik, hogy a biznisz annyira beindult a görög-török határnál, hogy a fuvarozóknak az is belefér, hogy csökkentsék az áraikat.

A görög hatóságok szerint kedden ezer illegális határátlépési kísérletet akadályoztak meg, 45 embert pedig őrizetbe vettek, és ezek még véletlenül sem szírek voltak, hanem afgánok, bangladesiek, pakisztániak és marokkóiak.

Sok migráns az Evros folyónál próbál bejutni az Európai Unió területére, ezért itt a görög hadsereg hangosbemondókat szerelt fel, amelyeken egész nap arra szólítják fel az illegális bevándorlókat, hogy menjenek vissza.

Az Euronewsnak sikerült két török embercsempésszel is beszélnie, akik érdekes információkat osztottak meg.

Egy Semih nevű férfi szerint a török oldalon engedélyezik az emberek szállítását.

Eddig 200-300 dollárért vittük át őket Görögországba fejenként, most viszont csak 15 dollárt kérünk – mondta a férfi, hozzátéve, hogy a küldetésének tekinti a migránsok szállítását.

Elmondása szerint a pénz motiválja őt, és abban érdekelt, hogy a migránsok elhagyják Törökországot, mert akkor a gazdaságnak is könnyebb lesz.

Egy másik embercsempész, Cevat azt magyarázta, hogy ezresével érkeznek a helyszínre az emberek, azonban a görög oldalon nehézségekbe ütköznek, amikor megpróbálják átcsempészni a migránsokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére