Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Afgán bevándorlók megerõszakolták egymást Svédországban

888.hu

2016.12.07. 07:28

Az öt afgán elkövetõ több mint egy órán át szodomizált egy 15 éves fiút egy svédországi erdõben, Uppsala városában.
UPPSALA, 7:28

Az öt afgán elkövető több mint egy órán át szodomizált egy 15 éves fiút egy svédországi erdőben, Uppsala városában.

A szintén afgán áldozatot megverték, majd egy erdőbe vonszolták, ahol kést szegeztek neki – a kamasz fiú a fenyegetés hatására engedett a nemi erőszaknak.

A csoportos “aktust” az elkövetők egyike egy videokamerával örökítette meg, a felvételt pedig másnap egy közösségi médium hírfolyamában is közzétette.

Az eset még októberben történt, mára azonban az áldozat feljelentése alapján sikerült elfogni az erőszaktevőket, akik kezdetben minden vádpontot tagadtak – egyikük azt állította, sosem járt a nevezett tetthelyen, míg ketten semmire sem emlékeznek az adott napról.

Ketten a későbbiekben beismerték, hogy valóban ütlegelték a 15 éves fiút, akit szája betapasztása után egy erdőbe rángattak, majd a fák sűrűjében szexuálisan bántalmaztak – közben többször leköpték és a hátába is haraptak. Mint kiderült, a történet szereplői mind ismerték egymást, ám a lehetséges indítékot egyelőre homály fedi. Az egyik elkövető védőügyvédje, Stefan Wallin elmondta, ügyfele sem tagadni, sem beismerni nem kívánja a vádakat, aznap ugyanis alkoholos befolyásoltság alatt állt.

Az elkövetők egyedülálló, menedékkérő kisebbségként érkeztek az európai országba, ahonnan most mindnyájukat kitoloncolhatják – rövidesen tárgyalásukra is sor kerül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére