Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A homoszexuálisok a 4 éves György herceget kiáltották ki ikonjuknak

Tóth Dalma

2017.08.11. 20:58

Óriási botrány kerekedett Nagy-Britanniában, miután a PinkNews nevû LMBTQ-oldalon megjelent cikk miatt többen már a melegek ikonjának nevezték a még csak 4 éves György herceget.
LONDON, 20:58

Óriási botrány kerekedett Nagy-Britanniában, miután a PinkNews nevű LMBTQ-oldalon megjelent cikk miatt többen már a melegek ikonjának nevezték a még csak 4 éves György herceget.

A kis trónörökösről Hamburgban készült egy kép, amin éppen az egyik helikoptert csodálta édesapjával. A lelkes kisfiú a fotón kezeit az arcára rakta. A PinkNews nevű LMBTQ-oldalon megjelent cikk pedig már egyből a melegek új ikonjának nevezte György herceget, ami kiakasztotta a briteket – írja az RT. Többen már arról kezdtek el fantáziálni, hogy György lesz az első nyíltan homoszexuális herceg. A PinkNews persze egyből visszakozott, közölték, hogy nem ők voltak azok, akik a melegek ikonjának kiáltották ki a kisfiút, ők csak lehoztak egy cikket róla.

Jim Allister, az észak-írországi TUV párt vezetője felháborítónak és betegnek nevezte a PinkNews irományát.

Szexualizálni egy kisgyermeket, mert ez a divat, teljes mértékben elfogadhatatlan. A valóságban a kép egy olyan pillanatot ábrázol, amelyen egy négy éves kisfiú elegánsan felöltözve, izgatottan áll egy helikopteren a szüleivel, amit egy férfi és egy nő alkot – tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére