Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A dánok korlátoznák a migránsok szabad mozgását

Tóth Dalma

2016.08.04. 12:58

A migránskrízis kezdete óta Dániában is meredeken megemelkedett a nemi erõszakok száma. A szexuális bûncselekmények megelõzése érdekében a dán ellenzéki pártok azt szeretnék elérni, hogy a fiatal migránsok ne jöhessenek ki a menekültszállásokról.
KOPPENHÁGA, 12:58

A migránskrízis kezdete óta Dániában is meredeken megemelkedett a nemi erőszakok száma. A szexuális bűncselekmények megelőzése érdekében a dán ellenzéki pártok azt szeretnék elérni, hogy a fiatal migránsok ne jöhessenek ki a menekültszállásokról.

A migránsok "helytelen viselkedése" miatt szeretnék így büntetni az ellenzéki pártok az illegális bevándorlókat.

Õk 18 év alatti fiatal fiúk. Semmi gond nincs azzal, ha korlátozzuk a szabad mozgásukat."

– mondta Trine Bramsen a Szociáldemokrata Párt szóvivője.

Az ötlet azután merült fel, hogy öt 14 és 17 év közötti fiú a Langeland fesztiválon szexuálisan zaklatta a lányokat. Hárman "csak" molesztálták a lányokat, kettőt pedig nemi erőszakkal is gyanúsítanak.

A kormányzó Dán Néppárt is szeretné a 18 év alatti migránsok szabad mozgását korlátozni, de a szociáldemokraták azt javasolják, hogy a 18 év felettiekre is vonatkozzon a kilépési tilalom.

Bramsen szerint nincs okuk arra, hogy hagyják szabadon mozogni a társadalomban azokat az illegális bevándorlókat, akik helytelenül viselkednek és nem fogadják el a dánok szabályait.

Ezeknek a fiatalembereknek meg kell tanulniuk a dán szabályokat, abban az esetben is, ha az ellenkező nemről van szó. Amit a Langeland fesztiválon tapasztaltunk teljesen indokolatlan volt és ennek gátat kell szabni."

– folytatta a szociáldemokraták szóvivője.

A Dán Néppárt szerint nem jó ötlet összezárni egy helyre a migránsokat, ezért fel szeretnék osztani őket, hogy ne csoportosulhassanak.

(TheLocal)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére