Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN megtorpedózta az objektív hírközlést

Sümeghi Lóránt

2016.08.12. 12:28

A Hillary Clinton szócsöveként funkcionáló CNN elképesztõ ámokfutásba kezdett miután Donald Trump igencsak erõs kritikával illette Obamát és Clintont.
WASHINGTON, 12:28

A Hillary Clinton szócsöveként funkcionáló CNN elképesztő ámokfutásba kezdett miután Donald Trump igencsak erős kritikával illette Obamát és Clintont. 

A magát függetlennek mondó amerikai hírcsatorna, a CNN elképesztő szakmai mélységbe zuhant, miután sértettségében kommentárokat kezdett fűzni a Donald Trump, republikánus elnökjelölttel kapcsolatos híreihez.

Mint ismert, Trump korábban Barack Hussein Obama amerikai elnököt és Hillary Clintont, az első Obama-kormány külügyminiszterét nevezte meg az Iszlám Állam nevű terrorszervezet alapítójának. Trump indoklása szerint az Obama-Clinton duó által vezetett botrányos amerikai külpolitika vezetett odáig, hogy létrejöjjön, majd megizmosodjon az ISIS.

Azonban a Hillary Clinton kampányába szponzorként beszálló tulajdonosi körrel megáldott CNN, Trump kijelentéseinek enyhítéséért zárójelben kommentárt fűzött a tudósításához.

Ráadásul a "Fact check"-ként eladott információ tételesen hamis, mivel az Iszlám Állam pókfészkeként nyilvántartott szervezetet Abu Musab al-Zarqawi emelte a köztudatba, míg al-Baghdadi csupán az ISIS illetgitim kalifájaként tevékenykedik.

Az eset nemcsak a republikánus szavazókat, hanem a demokratákat is meglepte. Elemzők szerint ha a republikánus párthoz közeli médiumok is elkezdenének Clinton beszédeihez kommentárokat fűzni, akkor azok nem férnének ki a képernyőre.

(RT)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére