Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

450 eurót kell fizetned, ha összekötöd az iszlámot a terrorizmussal

Sümeghi Lóránt

2016.12.03. 14:28

Legalábbis Finnországban így járt egy politikus, aki egy blog-bejegyzésben fejtette ki véleményét arról, hogy az elmúlt években bekövetkezett európai merényletek döntõ többsége iszlamista támadás volt.
TAMPERE, 14:28

Legalábbis Finnországban így járt egy politikus, aki egy blog-bejegyzésben fejtette ki véleményét arról, hogy az elmúlt években bekövetkezett európai merényletek döntő többsége iszlamista támadás volt.

A politikus, Terhi Kiemunki, az Igaz Finnek Pártja nevű populista kezdeményezés tagja, aki elmondása szerint megelégelte azt a fajta liberális, baloldali érvrendszert, miszerint az iszlámnak és a terrorizmus semmi köze egymáshoz. Éppen ezért egy blog-bejegyzés keretében megírta gondolatait, melyek szerint az iszlám vallásnak többek között bizony része az intolerancia, az elnyomás és az agresszió.

Hogy próbára tegye a finnországi liberális, politikailag korrekt rendszert, egyből fel is jelentette magát annak érdekében, hogy meggyőződjön arról, van-e még szólásszabadság a hazájában.

Miután a hatóságok kivizsgálták a blog-bejegyzés tartalmát, nem meglepő módon azonnal megbüntették 450 euróra, tekintettel arra, hogy az írása megsértheti az országban gyakorló muzulmánok jogait. A politikus az ítéletre reagálva azt mondta, hogy

véleménye szerint a statisztikai adatok közlése továbbra sem minősíthető rasszista cselekedetnek.

A zöld és liberális ellenzéki politikusok nyilvánosan bűnözőnek nevezték a politikust, amely valószínűleg csak tovább szította a feszültséget az ügy kapcsán. A megbírságolt politikust azóta több ízben életveszélyesen is megfenyegették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére