Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

25 százalékkal nõtt a szexuális bûncselekmények száma Ausztriában a migránsválság óta

888.hu

2017.10.21. 21:28

Az osztrák kormány a héten hozta nyilvánosságra a 2016-os bûnügyi statisztikát.
BÉCS, 21:28

Az osztrák kormány a héten hozta nyilvánosságra a 2016-os bűnügyi statisztikát, amely világosan megmutatja, hogy szoros összefüggés van a migránsválság és szexuális bűncselekmények számának emelkedése között.

Az osztrák belügyminisztérium által közreadott adatok a 2015-2016-os időszakra vonatkoznak. A migránsok tömeges bevándorlása után a szexuális bűncselekmények száma 26,18 százalékkal emelkedett. A jelentés világosan kimondja, hogy az elkövetők jelentős része külföldön született, az afgán elkövetők száma felülreprezentált a mintában a teljes létszámukhoz képest – írja a Breitbart.

Míg 2015-ben 4163 szexuális bűncselekmény történt, addig 2016-ban már 5253.

A nemi erőszak esetében az elkövetők és gyanúsítottak 44,3 százaléka külföldi származású volt 2016-ban. A szexuális zaklatások elkövetői 43 százalékban voltak külföldiek.

Ausztriában egyébként az országban életvitelszerűen ott tartózkodó, külföldön születettek aránya a teljes lakossághoz viszonyítva 10-15 százalék körül van.

A belügyminisztérium idén már kiadott egy jelentést a migránsok által elkövetett szexuális bűncselekmények számával kapcsolatban, akkor Wolfgang Sobotka azt volt kénytelen közölni a közvéleménnyel, hogy csak a migránsok által elkövetett szexuális bűncselekmények 133 százalékkal emelkedtek. A belügyminiszter akkor azt is közölte, hogy a külföldiek követik el a lopások és rablások 51 százalékát.

Németország is hasonló problémával küzd, a bűnügyi statisztikák szinte minden szegmensében felülreprezentáltak a migránsok a lakossághoz viszonyított számarányukhoz képest.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére