Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

230 fõre nõtt az áldozatok száma Ecuadorban

888.hu

2016.04.17. 18:38

Legkevesebb 233-ra emelkedett az Ecuador partjait megrázó, a Richter-skála szerint 7,8-es erõsségû földrengés halálos áldozatainak száma - közölte vasárnap Rafael Correa ecuadori elnök Twitter-oldalán. Korábban Jorge Glas alelnök 77 halottról és 578 sérültrõl számolt be, hozzátéve, hogy az adatok még nem véglegesek.
QUITO, 18:38

Legkevesebb 233-ra emelkedett az Ecuador partjait megrázó, a Richter-skála szerint 7,8-es erősségű földrengés halálos áldozatainak száma - közölte vasárnap Rafael Correa ecuadori elnök Twitter-oldalán. Korábban Jorge Glas alelnök 77 halottról és 578 sérültről számolt be, hozzátéve, hogy az adatok még nem véglegesek.

A mentési munkálatok a latin-amerikai ország számos térségében továbbra is tartanak, így valószínű, hogy az áldozatok száma tovább emelkedhet.

Az ecuadori kormány számos térségben szükségállapotot rendelt el, mozgósították a rendőrséget és a nemzeti gárdát a közrend fenntartása érdekében.

A fegyveres erők mintegy tízezer tagját vezényelték az érintett területekre a mentőmunkálatokhoz, illetve mexikói és kolumbiai mentőcsapatok érkeznek a Csendes-óceán partján fekvő dél-amerikai országba.

Az ecuadori Vöröskereszt közlése szerint mintegy 1200 önkéntes vesz részt a mentésben.

(MTI, BBC)
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére