Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

12 éves lányt erõszakolt meg, mégsem toloncolják ki

Sümeghi Lóránt

2016.09.07. 09:28

Mindössze hat hónapot töltött Nagy-Britanniában az a pakisztáni férfi, akit egy 12 éves lány brutális megerõszakolása miatt ítéltek el.
LONDON, 9:28

Mindössze hat hónapot töltött Nagy-Britanniában az a pakisztáni férfi, akit egy 12 éves lány brutális megerőszakolása miatt ítéltek el. 

A huszonhét éves Vile Kamram Ahmed a jobb élet reményében egy brit asszonnyal való házasságkötés révén került Nagy-Britanniába. A pakisztáni férfi azonban hat hónapnál tovább nem bírta magát türtőztetni, ugyanis nem sokkal az országba érkezése után brutálisan megerőszakolt egy 12 éves kislányt. A bírósági meghallgatáson kiderült, hogy Ahmed még arra is ügyelt, hogy a lánynak elmagyarázza:

hiába szól az eset után bárkinek, úgysem hisznek majd neki, hiszen ő még csak egy gyerek."

A bűncselekmény azonban kiderült, amelyet azzal indokolt az elkövető, hogy megszállta az ördög. Ennek fényében a pakisztáni férfit azonnal bíróság elé állították, ahol sokak meglepetésére mindössze csak 10 év börtönt kapott. Ráadásul csak büntetésének lejárta után fogják kitoloncolni az országból a hatóságok, így a brit adófizetők pénzén még évekig el fog éldegélni Ahmed.

(Express)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére