Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rekord méretű gazdaság növekedés, tizenöt éve vezették be a vizit díjat

888.hu

2022.02.15. 20:00

7,1 százalékkal nőtt a GDP. Ma 15 éve, hogy a baloldal fizetőssé tette az egészségügyet. Bécsben vádat emeltek egy nő ellen, akit megszúrt egy migráns, mikor az saját otthonában akarta megerőszakolni.

 

A múlt év negyedik negyedévében a nyers adatok szerint 7,2, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint 7,1 százalékkal nőtt a GDP az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az előző negyedévhez képest 2,1 százalékkal emelkedett a gazdaság teljesítménye a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint. A növekedéshez leginkább a piaci szolgáltatások járultak hozzá.

 

Éppen 15 éve, 2007. február 15-én vezette be a Gyurcsány-kormány a vizitdíjat és kórházi napidíjat, melyeket az akkor ellenzékben lévő Fidesz kezdeményezésére indított 2008-as népszavazás eredményeként kényszerült eltörölni a baloldali kormány. Vajon visszatérhet még a fizetős egészség ügy a baloldallal?

 

Egy szíriai migráns a saját lakóházában próbálta megerőszakolni a nőt, aki önvédelemből többször megszúrta a támadót. Az ügyészség testi sértés miatt emelt vádat a nő ellen. A bécsi rendőrség három nappal késleltette az eset nyilvánosságra hozatalát és csak azután árult el részleteket, hogy a sajtóorgánumok kérdezősködni kezdtek, ezért sokan úgy vélik, hogy a hatóságok szándékosan próbálták meg elhallgatni az esetet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére