Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az idénymunkások kárára alkalmaztak migránsokat Franciaországban

888.hu

2021.10.06. 08:40

A mezőgazdasági dolgozók kizsákmányolása ellen fellépő bűnüldöző hatóságok a múlt hónapban több száz szőlőültetvényen és gazdaságban tartottak razziát Európa-szerte – jelentette be kedden az Európai Unió rendőrségi ügynöksége, az Europol.

 

Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban és Lettországban összesen 54 feltételezett emberkereskedőt azonosítottak; a hatóságok pedig több mint 250 lehetséges kizsákmányolt áldozatot találtak szeptember 9–16. között az európai szüreti szezonban tartott razziák során – írta közleményében az Europol. Az idénymunkások – köztük az emberkereskedelem áldozatai – rossz körülmények között és alacsony fizetéssel történő foglalkoztatása nagy üzlet.

A munkaerő-kizsákmányolás nagyon jövedelmező bűncselekmény, amely károsítja az áldozatok egészségét és jogait”

– közölte az Europol.

Egy franciaországi akció során felszámoltak egy bűnszövetkezetet, amely mintegy ötmillió eurót sikkasztott el. A hálózatot célba vevő nyomozók 25 helyszínt kutattak át, és letartóztattak szőlőtermelőket és más gyanúsítottakat. Azt nem közölték, hogy a razziák hol történtek.

Az akciót a franciaországi hatóságok vezették, és a bolgár, ciprusi, finn, olasz, lett, holland és spanyol rendőrök, bevándorlási hatóságok és határőrök, munkaügyi felügyelőségek és adóhatóságok vettek részt benne.

Hat országban 126 új vizsgálatot indítottak, a legtöbbet Franciaországban – írta a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére