Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kisegíti a kormány a fővárost, ha a baloldalon múlt volna, sem Puskás Aréna, sem Eb nem lenne

888.hu

2021.06.16. 19:59

Karácsony Gergely a „nem kell több stadion”-ból hirtelen lelkes szurkolóvá vált, Volner János pedig felháborítónak tartja az LMBTQ-propaganda népszerűsítését az iskolákban és az óvodákban.

 

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő bejelentette, hogy a kormány állami hajózási cégen keresztül mentesítő hajójáratokkal segíti a fővárosi közlekedést a nehéz közlekedési viszonyok miatt.

A hajójárat 7 és 20 óra között félóránként közlekedik majd, hétfőtől péntekig; a járatot Budapest-bérlettel vagy havibérlettel ingyenesen lehet használni – mondta a kormányszóvivő.

Szerencsére – ellentétben a fővárosi közlekedéssel – a Puskás Aréna és az Eb megrendezése nem tartozik a baloldal hatáskörébe, különben most mindkettő csak egy elképzelés lenne.

Kuncze Gábor, Hadházy Ákos és Jakab Péter is erőszeretettel szidta a Puskás Arénát annak megépülésekor, de hát ismerjük a csőlátású baloldali „minden rossz, ami a kormány döntése” logikát.

Karácsony Gergely is kontrasztos önmeghazudtolásba került, de talán tőle kellene megkérdeznünk, hogyan is fér össze a „stop stadion” és a „stop foci” kampányaival az Eb-n ülve pózolás?

Bár magáról a korábbi években nemegyszer úgy nyilatkozott, hogy nem az a „meccsjárós” típus,

a szavazók szimpátiájának elnyerése érdekében mégis sikerült magára erőltetni egy mosolyt abban az általa haszontalannak nevezett stadionban.

Volner János, a Volner Párt elnöke fontosnak tartja, hogy Magyarország megvédje a gyermekeket minden pedofil vagy homoszexuális témájú támadással, reklámpropagandával szemben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére