Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen lesz a szuperkórház | KÉPEK!

888.hu

2021.05.28. 07:15

VIP-ellátás és extra szolgáltatások várják majd a betegeket.

 

Gulyás Gergely csütörtökön elmondta: gőzerővel zajlanak a budapesti szuperkórház tervezési munkálatai, amelyek reményeik szerint az év végére be is fejeződnek, majd megkezdődhet a kivitelezés magyar költségvetési forrásból és uniós támogatásból.

A Dél-budai Centrumkórház (DBC) megvalósításával új korszak kezdődik a magyar egészségügyben: a betegek kényelme és elégedettsége is ugyanolyan hangsúlyt kap, mint maga az ellátás – mondta Bedros J. Róbert az Origónak. A DBC megvalósításáért felelős miniszterelnöki megbízott szerint a szuperkórházként emlegetett intézményben a betegek olyan szolgáltatásokkal találkozhatnak majd, amelyek a magyar egészségügyben egyelőre nem megszokottak, de remélhetőleg idővel általánossá válnak – írják.

Bedros hangsúlyozta:

Lesz szuperkórház, amely mindenki számára VIP-ellátást nyújt, és nemcsak Újbuda, hanem a régióban élő 1,2 millió ember egészségügyi és sürgősségi ellátását megoldja.”

A DBC emellett saját applikációt is fejleszt, amely megkönnyíti majd a páciensek ügyintézését. Az egyágyas szobákból álló 156 ezer négyzetméteres épület várhatóan 2026-ra készül el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére