Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Letartóztatták a rendőrökre támadó szír férfit

888.hu

2021.05.26. 13:50

Semmilyen papírja nem volt.

 

A magát szírnek valló férfit május 22-én Balatonfenyvesen fogták el, miután nem tudta igazolni magát. Ezt követően a Fonyódi Rendőrkapitányságra szállították, ahol orvosi ellátást kért. Az orvos megérkezését követően a rendőrök levették a bilincset a magát 26 évesnek mondó férfiról, aki ezt kihasználva rátámadt a helyiségben tartózkodó hivatalos személyekre. Az elkövető többször megrúgta, ököllel ütötte, illetve megkarmolta a két rendőrt és a rendőrség támogatására kirendelt, honvédségi állományba tartozó törzsőrmestert, valamint a segítségükre siető rendőr főtörzsőrmestert – mondta el Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője.

A gyanúsított a támadás közben elszakította az egyik rendőr ruháját, és

kísérletet tett a katona, valamint a rendőr főtörzsőrmester szolgálati lőfegyverének megszerzésére, miközben többször azt mondta: „I kill you.”

A bántalmazás során a három rendőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést, míg a katona – súlyos testi sértésnek minősülő – orrcsonttörést szenvedett.

Mivel az elkövető az eljárás során nem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát, adatairól ellentétes nyilatkozatokat tett, és feltehetően illegálisan tartózkodott az országban, valamint az ügyészség szerint lehet tartani attól, hogy szabadon bocsátása esetén kivonná magát a büntetőeljárás alól, és újabb bűncselekményeket követne el Magyarország területén, az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére