Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elzavarták Gődényt egy bevásárlóközpontból, mert engedély nélkül akarta reklámozni magát

888.hu - Origo

2020.12.12. 16:18

Ahogyan korábban az a 888 is megírta, pénteken a rendőrség házkutatást tartott a vírustagadó álorvos Gődény Györgynél, aki a koronavírus-járvány kezdete óta folyamatosan hamis információkat és rémhíreket terjeszt a vírussal kapcsolatban.

 

Gődény viszont ma az ellene kezdeményezett eljárás ellenére is rendezvényt tartott volna egy budapesti bevásárlóközpontban, és mint kiderült, engedély nélkül tette ezt, a biztonsági őrök azonban hamar véget vetettek az illegális eseménynek, és gyakorlatilag kidobták a magát reklámozó Gődényt – tudósított az Origo.hu.

A vírustagadó Gődény annak ellenére is megjelent a rendezvényen, hogy péntek reggel rémhírterjesztés és a hatósági rendelkezés elleni uszítás miatt a rendőrség házkutatást tartott nála.

Helyszíni beszámolók szerint Gődény a meghirdetett időpontra, reggel tíz órára jelent meg a bevásárlóközpontban nyolc ember társaságában, akik feltehetően rokonok és barátok voltak, hiszen hosszasan tanakodtak, mivel nem tudták felkelteni a járókelők figyelmét.

Forrás: Origo

A gyülekezés egészen addig tartott, míg a bevásárlóközpont biztonsági őrei be nem avatkoztak, mivel a járványhelyzetre való tekintettel nem adott engedélyt senki az összejövetel megtartására – írták.

A biztonsági őrök elmondása szerint Gődény kizárólag mint magánember tartózkodhat a bevásárlóközpont területén, viszont eseményt nem szervezhet, így gyakorlatilag kidobták, mivel nem magánemberként ment.

A bevásárlóközpont egyelőre nem reagált a lap ezzel kapcsolatban feltett kérdéseire.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére