Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komment: Gyurcsányt már egy óvodás sem veszi komolyan

Horváth K. József

2020.11.13. 18:01

Vannak jelek, mintha Gyurcsány új hanggal akarna a nyilvánossághoz szólni a jövőben. A szeretet hangján. A kommentelői szerint azonban ezzel már elkésett. Egyikük írja, hogy őt már egy óvodás sem veszi komolyan.

Lehet-e a szeretet nyelvén politikai küzdelmet folytatni? – kérdezte jó három hete Facebookján Gyurcsány Ferenc.

Tegnap az ATV-ben pedig azt hangsúlyozta, hogy szükség van az együttműködésre. Lemondta a vitát a kormány által kezdeményezett legújabb jogszabályokkal kapcsolatban. „Nem kell ezzel túl sokat foglalkozni” – mondta, már-már békejobbot nyújtva politikai ellenfeleinek. „A háborút kell megnyerni. Egyik-másik csata elől pedig ki kell térni.”

S nem olvasunk más legutóbbi közösségi oldalán tett bejegyzésében sem.

„Persze, kiabálni kellene azért, amit mostanában tesznek. Okunk van rá. Alapos okunk. Valójában mégsem ezt javasolnám. Szétesett minden, és egyszer majd nekünk kell összerakni. Nehéz lesz.

Kezdeni messziről, hátha egyszer találkozunk.

És akkor haza lesz a nemzetből.”

A teljes, nem hosszú szöveg itt olvasható:

Ezek után lássunk a kommentek közül néhányat. (Sic!)

István: „Meglepő, értelmes gondolatok Ferenctől. Azok után, hogy az ellenzék alapvetése az, hogy a kormány bármit csinál, az rossz. Ha az ellenkezőjét csinálja az is rossz. Nem lesz könnyű dolga...”

Hunor és Alexandra: „Ezek csak felrevezetesek, elhuzzak a mézes madzagot, amíg oda nem kerülnek aztán labtorlonek használják az embereket, hazug csőcselék, csak egyedül a saját javuk érdekli, az se lenne neki sok a hatalom jegyében ha ki kellene irtsa a magyarságot..... Kepmutatok”

Bertalan: „Egyetértek a fent leírtakkal, de ahhoz, hogy összefogás legyen és újra ne a gyűlölet határozza meg a mindennapjainkat ahhoz olyan hiteles politikát kell folytatni, amelyben az embereket partnernek tekintik és őszintén elmondják nekik a bajokat és az örömöket is, mert az emberek ma már vannak a mai vlágban olyan felvilágosultak, hogy meg tudják ítélni, hogy mikor akarják őket becsapni.HITELES politikát csak őszintén lehet csinálni.”

És akkor még egyet, végezetül.

Szilárd: „Már vártam hogy a filantróp kártyát vajon mikor kezdik el kijátszani. Egyébként nagyon gyenge próbálkozás. Már lassan ideje lenne a politikai eszközökben valami használható reformokra, mert már lassan egy óvodás sem veszi magukat komolyan.”

Itt tartunk.

Gyurcsány kemény munkával elérte, hogy a DK az ellenzék vezető ereje lett. Ezzel párhuzamosan viszont azt is, hogy mind kevesebben veszik őt komolyan.

Így jártak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére