Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komédia az élet, és a baloldal gondoskodik róla, hogy jól szórakozzunk

Filipp Dávid

2020.09.27. 18:00

Hányszor hallottuk már azt az elcsépelt frázist, hogy a humor baloldali műfaj? Sok igazság van benne, ugyanis vannak nekünk kiváló baloldali politikusaink, akik megnevettetésünk céljából még attól sem riadnak vissza, hogy teljesen hülyét csináljanak magukból.

Ha úgy alakulnának a dolgok, hogy Kunhalmi Ágnes nem kapna befutó helyet az összellenzéki bohóckodás listáján, biztosan fényes karriert tud majd befutni a nevettetőiparban. Az MSZP új társelnöke mindent megtesz, hogy jól szórakoztassa az embereket.

Tavaly Medgyessy Péter exkormányfőt próbálta utánozni, nem tudta kimondani, hogy „30 fok feletti”. Ehelyett lett „fok, föt, fok, föt, fok, fok, föt, feletti”. Még Varju László is jól szórakozott rajta.

A magát szovjet lányként aposztrofáló politikus legnagyobb alakítása akár az Arany Málna Díjat is kiérdemelné. 2018-ban az MTVA székházában a Mission Impossible című film egyik jelenetébe képzelve magát nekirontott az egyik ajtónak, majd az ütközést eljátszva másfél métert zuhant visszafelé. Kunhalmi egyébként a Wikipédia-oldala szerint színésznőnek készült, felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de nem járt sikerrel. Nem véletlenül.


Kunhalmi továbbá többször azzal hozta magát kellemetlen helyzetbe, hogy röhögőgörcsöt kapott, amikor beszélnie kellett volna. 2016 decemberében egy úgynevezett évértékelő sajtótájékoztatót nem tudott normálisan megtartani:

2015-ben pedig a parlamentben nem bírt magával.

A másik MSZP-s nagyágyú, Tóth Bertalan simán hülyét csinál magából, ha úgy hozza az élet. A tavalyi költségvetési vitán hosszasan szónokolt, csakhogy hamar kiderült, hogy ugyanazt a beszédet olvassa fel, amit már 2017-ben elmondott.

Hadházy Ákos is megérne pár mondatot, de az ő esetében egy fotó többet mond minden szónál:

Karácsony Gergely is egy vicces figura. Már az is megmosolyogtató volt, hogy nem tudja, hol van Csepel vagy a Nemzeti Múzeum, de a személyes kedvencem, amikor a tavalyi önkormányzati választás kampányában felvonult Szabó Tímeával közösen a Hajógyári-sziget bejáratánál, és megmondta a frankót. Karácsonyék mindent vissza akartak adni a budapestieknek, így a Hajógyári-szigetet is vissza akarták szerezni a fővárosiaknak. Az ominózus óbudai látogatás apropóját az adta, hogy a Sziget Fesztivál miatt ismert K-híd bejáratánál felállítottak egy sorompót és egy őrbódét. Karácsonyék hüledeztek, majd esküdöztek, hogy ők márpedig az lebontják.

Aztán szembejött a valóság, és kiderült, hogy

a sziget sosem volt lezárva, a sorompó pedig mindössze egy film díszlete, amit épp ott forgattak. Mondjuk a cirill betűs felirat feltűnhetett volna valakinek, de mindegy.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére