Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Átült volna a jobb oldalra az MSZP elnöke

888.hu

2020.05.10. 18:00

A szabálysértő Karácsony Gergely után a szocik elnöke is belefeledkezett a menekülésbe.

Mint azt korábban megírtuk, Karácsony Gergely a KRESZ szabályait megsértve a járdán kerékpározva menekült el a Hír TV kamerája elől.

Ugyanebben a videóban felbukkan a méltán népszerűtlen Tóth Bertalan MSZP elnök, aki – talán a 10 éves jobboldali kormányzástól, vagy az újságírói kérdésektől megzavarodva – először az anyósülés felől akart a gépkocsijába beszállni. (00:10-)

Természetesen a Hír TV kérdéseire sem ő, sem Karácsony párttársa, a máskor oly hangos Tordai Bence sem válaszolt. Elvégre csak egy évtizede hallgatjuk a baloldaltól, hogy egy képviselőnek, politikusnak bármikor az újságírók és a nép rendelkezésére kell állnia.

Az Informátor e heti adásában többek közt arra szerettek volna választ kapni Bohár Daniék, hogy a baloldali politikusok mennyire tartják felelősnek a főpolgármestert a Pesti úti idősotthonban kialakult helyzetért, illetve az ott elhunyt betegekért. Karácsony Gergely ugyanis csak annyit válaszolt: SEMENNYIRE!

Pedig a megfelelő óvintézkedések betartatásával alacsonyan lehetett volna tartani az idősotthonokban is a fertőzések számát. A Pesti úti állapotokat jól jellemzi, hogy az onnan koronavírus miatt kórházba szállított betegek 70-80 százaléka rühfertőzött volt.

További részletek és rövid interjúk a teljes adásban láthatók:

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére