Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismertette javaslatait az érettségivel kapcsolatban a Mi Hazánk Ifjai

Horváth Tamás

2020.04.26. 10:35

A nemzeti radikális párt ifjúsági szervezetének nevében Binder Csaba tartott sajtótájékoztatót szombaton.

A Mi Hazánk ifjúsági szervezete, a Mi Hazánk Ifjai több pontot is megfogalmazott, melyekkel szerintük biztonságosabbá lehetne tenni az idei érettségi vizsgák lebonyolítását – közölte az elemi.hu.

A portál tudósítása szerint a közösség alelnöke, Binder Csaba a szombati sajtótájékoztatón leszögezte, az 5+1-es javaslatcsomagjuk a konkrét időpontról nem rendelkezik, az erről szóló vitába nem kívánnak belefolyni.

Amit viszont szeretnének:

  1. Érintésmentes bejutást, ami azt jelenti, hogy – akár a rendőrség segítségével – zárják le az iskolák környékén lévő utcákat, hogy a diákok úgy tudjanak eljutni vizsgázni, hogy ne találkozzanak emberekkel.
  2. Fertőtlenítők és szájmaszkok biztosítását a tanulók számára.
  3. A saját iskolájuktól távol lakó tanulók számára a lehetőség megadását, hogy egy, a lakhelyükhöz közelebb eső intézményben írják meg az érettségit.
  4. A 60 év feletti tanároknak – egészségük megőrzése végett – ne legyen szükséges ott lenniük az érettségik megírásakor.
  5. A segédeszközök (például a helyesírási szabályzat) a fertőzésveszély miatt mindenki számára egyedüli használatra legyenek elérhetők.
Akinek van az adott nyelvből B2-es nyelvvizsgája, annak ne kelljen középszintű érettségit tenni abból a nyelvből, hanem arányosan kapja meg a jeles osztályzatot

– zárta a felszólalását a „+1” javaslat ismertetésével Binder Csaba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére