Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Naná, hogy ezúttal sem sajátjával veri Gyurcsány a csalánt

HKJ

2020.04.05. 14:35

Gyurcsány persze most is más szerszámával veri a csalánt.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tegnap jelentette be, hogy a kormány a járvány elleni védekezésre mintegy 663 milliárd forintot csoportosít át, a gazdaságfejlesztésre, újjáépítésre pedig 1345 milliárd forintos keretet hoz létre. Összesen tehát 2008 milliárd forintról van szó, amely a társadalom és gazdaság védelmében mozgósítható.

Gulyás Gergely: a bankoknak, a multiknak, a poltikai pártoknak és az önkormányzatoknak közösen kell viselniük a terheket

Gulyás Gergely a sajtótájékoztatón megerősítette azt, amire Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában már utalt, vagyis hogy az egészségügyi dolgozók a nyár elején bruttó 500 ezer forintos juttatást kapnak. Ez nagyjából 70 milliárd forintba fog kerülni a központi költségvetésnek. A Miniszterelnökséget vezető miniszter leszögezte, ez a plusz juttatás nem befolyásolja a kormány azon tervét, hogy novemberben 20 [...]

Gyurcsánynak persze ez nem elég. Facebook-oldalán előállt egy 20 pontos, 3000 milliárd forintos intézkedési csomaggal, hogy tromfolja Orbán Viktor intézkedési tervét. Hogy vírus mellé állva ezúttal se védekezzen, ne összefogásra buzdítson, hanem lázítson, bizalmatlanságot szítson, hátha valahogy ölébe pottyan váratlanul a hatalom, illetve hogy példázza, ő milyen nagyszerű ember és mennyire gazdaságbarát.

Most ismét idehozom Ferge Zsuzsának, a balliberálisok házi szociológusának a héten már idézett megállapítást. Amikor miniszterelnöksége idején Gyurcsánynak a sajátjával kell vernie a csalánt, akkor ez lett belőle. Tehát Ferge Zsuzsa: „2008-ban Magyarország volt az egyetlen válság érintette állam, amely semmit, egyáltalán semmit, egy gyufaszálat sem tett keresztbe azért, hogy a válság nyilvánvaló veszteseivel valami történjen.”

Éppen ennyit ér most Gyurcsány 3000 milliárdja.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére