Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Micsoda nap volt: Nőtt a fertőzöttek száma, konzervatív konferenciát rendeznek Budapesten, Karácsony nem válaszol

888.hu

2020.03.09. 19:59

A mai nap is pörgős volt: 9-re nőtt a koronavírusos megbetegedések száma Magyarországon, Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója interjút adott a 888-nak, valamint Karácsony Gergely főpolgármester nem kíván tiszta vizet önteni a pohárba portálja vállalhatatlan kijelentéséért.

Kora délelőtt jött a hír, hogy kilencre nőtt az új koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, miután egy újabb iráni diáknál és egy magyar nőnél diagnosztizálták a fertőzést. Mindketten a már korábban új koronavírus pozitív betegekhez kapcsolódó járványügyi kontaktuskutatás során kerültek a népegészségügyi hatóság látókörébe.

BREAKING! – Kilencre nőtt az új koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

A tájékoztatás szerint a Szent László Kórházban járványügyi zárlat alatt álló, a Semmelweis Egyetemen tanuló iráni hallgatónál és egy magyar nőnél – az idős magyar férfi beteg 74 éves feleségénél – diagnosztizáltak új koronavírus-fertőzést (COVID-19). Mindketten a már korábban új koronavírus pozitív betegekhez kapcsolódó járványügyi kontaktuskutatás során kerültek a népegészségügyi hatóság látókörébe.

Egész nap érkeztek a hírek a a koronavírusról, többek között kiderült: egy pakisztáni migráns volt a nulladik beteg Olaszországban, aki megtagadta, hogy karanténba vonuljon, ráadásul futárként egy helyi kínai étteremben dolgozott.

Továbbá Orbán Viktor miniszterelnök Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő kezdeményezésére létrejött nemzetközi videokonferencián vett részt, amely témája a koronavírus terjedése volt.

A konferenciabeszélgetésbe Giuseppe Conte olasz miniszterelnök, Sebastian Kurz osztrák kancellár, Andrej Plenkovics horvát miniszterelnök, Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök, Nikosz Anasztasziadesz ciprusi elnök valamint Ludovic Orban román miniszterelnök kapcsolódott be.

Európai vezetőkkel tárgyalt a koronavírusról Orbán Viktor

A konferenciabeszélgetésbe Giuseppe Conte olasz miniszterelnök, Sebastian Kurz osztrák kancellár, Andrej Plenkovics horvát miniszterelnök, Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök, Nikosz Anasztasziadesz ciprusi elnök valamint Ludovic Orban román miniszterelnök kapcsolódott be. A körülbelül egy órás tanácskozáson értékelték a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyzetet és megállapodtak az egyes nemzeti intézkedések összehangolásáról is – mondta a sajtófőnök.

Interjút adott a 888-nak Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, aki nemrég az Egyesült Államok legnagyobb konzervatív eseményén, a Conservative Political Action Conference-en (CPAC) képviselhette Magyarországot.

A beszélgetés során kiderült, hogy az amerikai republikánus reneszánsz és az európai konzervatív ébredés összeérhet, és az sem véletlen, hogy Budapest adhat otthon a CPAC első európai eseményének idén májusban.

A célunk az, hogy a fizikai valóságban is összekapcsoljuk azt a szellemi vonalat, ami rokon a napjainkban tapasztalható amerikai jobboldali reneszánszban és a szemünk előtt játszódó európai nemzeti-konzervatív ébredésben

– fogalmazott Szánthó Miklós.

Szánthó Miklós a 888-nak: Az amerikai republikánus reneszánsz és az európai konzervatív ébredés összeérhet

Szánthó Miklós képviselte Magyarországot az Egyesült Államok legnagyobb konzervatív eseményén, a Conservative Political Action Conference-en (CPAC). A 888-nak adott interjújában az Alapjogokért Központ igazgatója elmondta, hogy az amerikai republikánus reneszánsz és az európai konzervatív ébredés összeérhet, és az sem véletlen, hogy Budapest adhat otthon a CPAC első európai eseményének idén májusban.

Amint beszámoltunk róla, a Karácsony Gergely főpolgármesterhez köthető Ezalenyeg.hu nevű portál pár nappal nőnap előtt gusztustalan szöveggel osztott meg egy Rácz Zsófia helyettes államtitkárról szóló hírt. Bár Karácsony még egy tüntetésen is részt vett a nők elleni erőszak ellen tiltakozva, azonban úgy tűnik az Ezalenyeg.hu szexista szavai nem érik el a főpolgármester ingerküszöbét.

A lealacsonyító kiírás miatt megkerestük Karácsony Gergelyt és a vasárnapi tüntetés főszervező alakulatát, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoportot is. Hogy a főpolgármester elhatárolódik-e az oldaltól és hiteles fővédnöknek tartja-e magát, vagy a Nem tehetsz ellene csoport a főpolgármestert, arra egyik oldalról sem kaptunk választ.

Karácsony nem bánja, hogy lapja orális szexre buzdítja Rácz Zsófiát

Március 8-ára, nőnapra szervezett tüntetést több nőjogi szervezet, aktivista, aminek célja nem volt kevesebb: felhívni a figyelmet a nők elleni erőszakra. Az egy dolog, hogy az egyetlen megoldásuk a genderbizniszt legitimáló isztambuli egyezmény ratifikálása, de fővédnöküknek azt a Karácsony Gergelyt választották, aki nyíltan közösséget vállal egy olyan portállal, ami például Rácz Zsófia helyettes államtitkárt végtelenül ...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére