Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csütörtöki izgalmaink: Karácsonynál persze csak virtuális a metróklíma, az Újszínház közönsége remekül fogadja Herczeg Ferenc műveit, Volner János szerint Niedermüller kemény cuccot szívhat

888.hu

2020.02.27. 19:59

Észbontó információkkal gazdagodtunk a mai napon is.

Már a harmadik Herczeg Ferenc-műből készült darabot, a Bakócz Tamás esztergomi érsek pápai tiaráért folytatott küzdelmét feldolgozó, „Az élet kapuját” állítja színpadra az Újszínház, amelynek igazgatója a darab főszereplője. Az Újszínház minden támadás ellenére konzekvensen kitart Herczeg Ferenc és Wass Albert műveinek bemutatása mellett. Miért? Dörner György igazgató szerint azért, mert valószínűleg ők a legjobbak. Ráadásul – tette hozzá – ők a legújabbak is, hiszen elhallgatta őket a kommunizmus, amely önmagában egy átok volt a magyar szerzőkre. Ennek megfelelően a közönség remekül fogadja a műveikből készült előadásokat.

A valóság hosszú időn keresztüli rejtegetése bukkant elő Karácsony Gergelyék metróklímát ígérgető kampányfogásából is. A fővárosi Közgyűlésen ugyanis nem szavazták meg az ehhez szükséges pénzt. Azaz kiderült tehát, hogy a főpolgármester számára a budapestiek csak a szavazat leadásáig számítanak. Most is fontosabb nekik az, hogy pereskedésükkel ki tudják-e fizettetni a klímák beszerelésének költségeit az orosz szállítótól, mint az utasok közérzete. Kedvesen hozzáteszik, a per kérdéses ennek fejleményeiről majd tájékoztatják a közvéleményt. És addig? Szerintünk ugyanis az lenne inkább fontos, hogy szereljék be a klímákat a vonatokba, amilyen gyorsan csak lehet, biztosítsák az utasok kényelmes utazásának feltételeit, ahogy megígérték. Hiszen ők erre szavaztak. A pereskedés eredményéről pedig – ha majd egyszer, gyaníthatóan sok év után megszületik – tájékoztassanak. Netán eleve arra készülnek, hogy az általuk szándékosan fenntartott hőséggel legyen muníciójuk már ezen a nyáron is újfent hergelni a budapestieket?

S ha már átverés, akkor álljon itt Volner János független országgyűlési képviselő nyilatkozata, amelyben nem csak a klímakommunikáció lényegét leplezi le. Mint mondja, természetesen a zöldpolitika támogatásához az is hozzátartozik, hogy a liberálisok ízlésének megfelelően, „toleránsan” gondolnak a migrációra, a Soros György által szorgalmazott nyílt társadalom modelljére. Ennek megfelelően a címkézés is működik. Így, ha valaki a nemzetét képviselő, jobboldali politikát folytat, az hamar megkapja a populista, szélsőséges bélyeget. Azzal kapcsolatban, hogy Niedermüller Péter autómentessé akarja tenni Erzsébetvárost, s a taxisokat is ki akarja onnan szorítani, akiket ráadásul drogdílereknek nevezett Volner kijelentette: Niedermüller Péter valami nagyon kemény cuccot szívhat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére