Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kétmilliót kért vissza egy tér felújításából a fehér porral lebukó MSZP-s politikus

Bokor Gábor

2019.10.27. 09:00

Lackner Csaba továbbra sem hajlandó lemondani.

Ahogyan arról tegnap itt, a 888-on is beszámoltunk, Tóth Bertalan MSZP-elnök kezdeményezte a kispesti korrupciós és drogbotrányba keveredett képviselő, Lackner Csaba kizárását az MSZP-ből, mivel Lackner az általa megadott határidőig nem adta vissza mandátumát. Szombatra az is kiderült, hogy a mandátumáról a politikus nem hajlandó lemondani magától. A XIX. kerület polgármestere szerint az MSZP abban maradt Lacknerrel, hogy lemond a párttagságáról, ennek ellenére Lackner Csaba ügyvédjén keresztül mégis azt közölte, hogy nem kívánja visszaadni képviselői megbízatását.

Lackner egy kiszivárgott felvételen azt állította az MSZP-s polgármesterről, Gajda Péterről, hogy egy alkalommal hárommillió forintot kapott vissza az egyik önkormányzati mutyi után. Egy Lacknerrel korábban kapcsolatban lévő vállalkozó pedig elmondta, hogy tőle a szocialista polgármester bizalmi embere, Lackner Csaba kétmillió forintot kért vissza egy tér felújításából. Az Origo Lackner szavaira hivatkozva azt írja, hogy egy konkrét szocialista maffiahálózat működik Kispesten, ahol az MSZP-s politikusok mindenféle gátlás nélkül talicskázzák ki az önkormányzati pénzeket saját bankszámlájukra.

Lackner Csaba kezében fehér porral

A durva korrupciós ügyben Gajda Péter polgármester, Karácsony Gergely szövetségese is érintett: egy alkalommal hárommillió forintot kapott vissza az egyik önkormányzati mutyi után, sorra veszi az ingatlanokat bizalmasán keresztül, egy alkalommal Lackner segítségét kérte ehhez, és úgy megtollasodott, hogy már most nyugodt életet tudna élni. A Hír TV Informátor című műsorának csapata megszólaltatott egy vállalkozót, aki elmondta, Lackner kétmillió forintot kért egy kispesti tér felújításából. A beruházást végző férfi elmondta, a kivitelezés végösszege 19 millió forint volt, de az Almavirág tér munkálatai ténylegesen csak 12 millióba kerültek. A férfit végül ki sem fizették, emiatt pedig csődbe ment.

Lackner Csaba tényként közölte, hogy ő ebből a felújításból kétmillió forintot fog húzni

– közölte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére