Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még a héten lemondhat a kokainos botrányba keveredett kispesti szoci képviselő

Zelenka Dóra

2019.10.17. 08:48

Bár valamilyen csoda folytán újraválasztották, valószínűleg kénytelen lesz lemondani.

A vasárnap újraválasztott kispesti polgármester a Népszavának nyilatkozott és elmondta:

Ha egyértelműen bebizonyosodik Lackner Csabáról, hogy kokaint fogyasztott és emiatt ostobaságokat beszélt, akkor távoznia kell a közéletből.

Gajda Péter arra sajtóhírre reagált, miszerint már a kispesti szocialisták is szabadulnának a kínossá vált Lacknertől, aki a Hír TV által bemutatott felvételen fehér port rendezgetett, egy neki tulajdonított hangfelvételen pedig a kerület állítólagos korrupciós ügyeiről beszélt, amiben a rendőrség már nyomozást is indított.

Karácsony Gergely jelöltjei egy drogpartin beszélték meg egymással, hogy mennyit lopnak

Lackner Csaba kispesti szocialista képviselő a kezében fehér porral beszélt üzletről, politikáról valamint komoly korrupciós ügyekről társaival. Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában is azt mondják, hogyha te évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. És az is igaz, hogy aki jól csinálja, az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem [...]


Gajda ugyan nem erősítette meg, hogy a szocialisták már kezdeményezték Lackner eltávolítását, de a lapnak elmondta, hogy a botrány kirobbanása óta már beszélt képviselőtársával, és abban állapodtak meg, hogy még a héten tisztázzák a kialakult helyzetet.

A kispesti polgármester elmondta: gyors döntés születhet arról, hogy mit kell tenni, majd hozzátette, hogyha Lackner így vagy úgy távozik a városi képviselő-testületből, akkor körzetében értelemszerűen időközi választást írnak ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére