Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rossz étterembe mentek tüntetni a vegán aktivisták, jobbegyenes lett a vége

Sümeghi Lóránt

2019.10.01. 10:30

Erőszakba torkollott Nagy-Britanniában egy előre be nem jelentett vegán performansz, miután egy magántulajdonban lévő étterembe az aktivisták behatoltak, majd egy hangosbemondóval és a fizikai jelenlétükkel megzavarták annak üzemszerű működését.

Egy pizzérialánc birminghami éttermébe azután riasztották a rendőröket néhány nappal ezelőtt, hogy úgynevezett vegán aktivisták behatoltak és rendzavarásban vettek részt. Az aktivisták hangosbemondón üvöltözve követelték az állatok jogait, olyan szlogeneket ordibáltak, miszerint

ha nem a te anyád, akkor nem a te tejed!

A magántulajdonban lévő étterem dolgozói hiába kérték meg a tüntetőket, hogy hagyják el a helyszínt, mert riadalmat keltenek a vendégekben, a szélsőbaloldali aktivisták nem tágítottak.

DxE Brighton on Twitter

Anti-speciesist activist punched in the face @PizzaExpress The oppression and commodifying of non human animals is so normalised that some people react violently to those speaking up for the victims. #Speciesism #directaction #activists #animalrights #news #brighton https://t.co/SCnM9bukKP

A feszültség gerjesztésében érdekelt csőcselék végül annyira feldühített egy fizetővendéget, hogy az egy jobbegyenest intézett az egyik tüntető irányába. A rendőrség közleménye szerint egyelőre nem tartóztattak le senkit, a tüntetőket pedig kikísérték a vendéglátóhelyről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére