Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Judit: bevándorláspárti bosszúhadjárat volt a brüsszeli meghallgatás

Pörge Béla

2019.09.16. 19:56

Teljes érdektelenségbe fulladt az a brüsszeli meghallgatás, amelyet a szakminiszterek a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárásról folytattak.

Varga Judit igazságügyi miniszter sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a bevándorláspártiak bosszúhadjárata volt a meghallgatása. Az eredetileg háromórásra tervezett meghallgatás csak alig két órán át tartott, ráadásul számos állam részéről nem is volt miniszteri képviselet, csak államtitkári vagy nagyköveti – írja az Origo.

Fotó: MTI

A mostani meghallgatás apropója az volt, hogy Magyarországgal szemben korábban elindították a 7. cikk szerinti eljárást. A bizottság képviseletében eljáró Frans Timmermans rövid felszólalását követően tíz tagállam részéről hangzott el hozzászólás. Varga Judit igazságügyi miniszter a meghallgatást követően arról beszélt, hogy a bevándorláspártiak bosszúhadjárata volt a meghallgatás.

Azért támadnak minket, mert nemet mondtunk a migrációra

– mondta Varga, aki szerint a Magyarország elleni támadás egy éve kezdődött.

Az ülés után Frans Timmermans arról beszélt, hogy ajánlásokat nem fogalmaztak meg Magyarországgal szemben, hanem újabb meghallgatások követik majd a mait, ám ezek pontos időpontjáról nem tett említést.

A felszólalások és kérdések között az igazságszolgáltatás, a magyarországi médiahelyzet, az MTA kutatóhálózatának átszervezése, a GRECO-ajánlásoknak való megfelelés, a korrupcióellenes intézkedések, természetesen a Stop Soros törvénycsomag vagy a menedékkérők jogai.

Varga Judit elmondása szerint Magyarország az összes felmerülő kérdésre kimerítő választ adott.

Varga Judit: azért jöttünk, hogy megvédjük Magyarországot!

Azért jöttünk, hogy megvédjük Magyarországot – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben az uniós miniszterek tanácskozására érkezve, amelyen a szakminiszterek a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti koncepciós eljárásról folytatnak meghallgatást hétfőn. Varga Judit ma oszt kötényt Brüsszelnek Tovább él Brüsszelben a bevándorláspártiak Magyarország-ellenes hadjáratának öröksége.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére