Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy 1500 fős községben sem kértek belőle, de most Sopronban lenne polgármester Varga Norbert

Bertha László

2019.09.03. 15:50

2010-ben még Hegykőn próbált meg a község élére kerülni az a Varga Norbert, akit most az ellenzéki roncskoalíció egy megyei jogú város polgármesteri székébe ültetne.

Országszerte jól látható tendencia, hogy az ellenzéki pártok nemhogy külön-külön, de még együtt sem képesek egy olyan polgármesterjelöltet állítani, aki kvalitásai alapján méltó módon vezethetne egy adott települést.

Varga Norbert | Forrás: Facebook

Ez alól a leghűségesebb város, Sopron sem kivétel, hiszen a Momentum, az LMP, az MSZP, a DK, a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom által támogatott „soproni” polgármesterjelölt rátermettsége finoman szólva is a nullához tendál.

A Hegykőn élő Varga Norbert kamupártos múltjáról, valamint az egykori szocialista-liberális városvezetéshez fűződő kapcsolatáról már korábban beszámoltunk, azonban további érdekesség személye kapcsán, hogy még a saját településén is rendre elbukott a korábbi választások alkalmával.

Varga Norbert első ízben a 2002-es önkormányzati választásokon mérettette meg magát képviselőjelöltként, ám a hegykőiek végül csak a 2006-os választáson juttatták mandátumhoz. Ezen felbuzdulva Varga 2010-ben már polgármesterjelöltként indult a mintegy 1500 lelket számláló Hegykőn, de a szavazatok mindössze 33%-át tudta csak megszerezni, így csúnyán alulmaradt Szigethi Istvánnal szemben.

Nekünk csak egyetlen kérdésünk maradt: vajon mire számít Sopronban?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére