Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A valóság megint pofán csapta Gyurcsányékat és a momentumosokat

Forisek Ádám

2019.07.19. 16:35

Úgy tűnik, von der Leyenen keresztül már nem folytathatják a magyarellenes hadjáratukat.

Ujjongva örültek az EP-választás után felbátorodott ellenzékiek, mondván, Ursula von der Leyen megválasztásával végre „több Európa” lesz. Egyenesen ünnepelték, hogy az Európai Bizottság frissen megválasztott elnöke „erősebb Európát, és kevesebb mozgástérrel rendelkező nemzetállamokat akar”.

Nos, azóta nagy a hallgatás: egy friss, általunk is szemlézett interjúban Ursula von der Leyen ugyanis úgy fogalmaz, hogy a föderatív Európáról szőtt álmai azóta „érettebbek és realisztikusabbak” lettek.

Az Európai Unióban az egység a sokszínűségben rejlik. Ez nem egyenlő a föderalizmussal. Szerintem ez a helyes irány.

Mit jelent ez? Segítünk! Azt, hogy a föderatív Európa a múlt, nem pedig a jövő. Pontosan tudja mindenki, hogy hazudtok, amikor föderatív, erős és egységes Európáról beszéltek, és voltaképpen uniformizált Európát akartok – ahol mindenki csak egy rohamosztagossá sorvad, és végül annyira eltűnnek a nemzeti sajátosságok, hogy egy szürke moslékká válik az egész kontinens.

Kedves gyurcsányisták, kedves momentumosok! Pontosan ez az, amiből nem kér senki, és úgy tűnik, von der Leyen is inkább hajlik afelé, hogy Európa jövője a nemzetállamok szuverenitásán, nem pedig összeolvasztásán alapul. Tisztában van mindenki azzal, hogy az út, amelyre Magyarországot akarjátok terelni, egy orwelli rémálomban végződik. És úgy tűnik, von der Leyenen keresztül sem tudjátok hülyére venni a magyar embereket. A német politikus valószínűleg annyit már tud, hogy ha felelős elnöke akar lenni az Európai Bizottságnak, akkor nem bukott és/vagy ismeretlen ellenzékieknek kell tetszelegnie, hanem olyanoknak, akiknek hangja nagyon is sokat számít Brüsszelben. Igen, itt többek között a V4-ekről beszélünk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére