Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kidobták az osztályból a diákot, amiért azt merte mondani, hogy csak két nem létezik

Bokor Gábor

2019.06.22. 11:20

Mindennapok a genderérzékeny Nagy-Britanniában.

Heves szóváltásba került diákjával egy 56 éves tanár, amiért a tanuló azt merte mondani, hogy csak két nem létezik, férfi és nő, ennyi. A genderérzékeny oktató ezen annyira felháborodott, hogy a diákot kidobta az osztályból. A diák nevét nem hozták nyilvánosságra, annyit tudni, hogy egy aberdeenshire-i középiskolában készítette titokban a felvételt a vitáról, melyet aztán feltöltött az internetre, ott pedig az szélsebesen kezdett terjedni.

A YouTube-on már több mint 90 ezren nézték meg világszerte, és súlyos viták bontakoztak ki alatta a szólásszabadságról, a transzgender személyek jogairól és hasonló ügyekről. Az ügy szépsége, hogy a tanárok szakszervezete is nyomozást indított az ügyben és még meg is védték a tanárt, állításuk szerint a diák a kijelentéseivel csak

kereste a bajt.

A tanár a háromperces felvételen elmondja a gyereknek, azért kellett elhagynia a termet, mert szerinte csak két nem létezik és ez nem egy elfogadható álláspont.

A párbeszéd a következőképpen hangzott a felvételek tanúsága szerint:

  • Elmondtad a véleményed, ehhez jogod van!
  • Igen, akkor miért dobott ki a teremből? Ez nem valami befogadó magatartás, holott az iskola erről híres!
  • Amit mondtál, az nem volt befogadó!

Ezek után a tanár azt kezdi el magyarázni, hogy a jogszabályok már a férfin és a nőn kívül mást is elfogadnak. Véleménye szerint a gyereket nem dobta volna ki az óráról, ha szépen csendben marad, azonban ő mást választott.

Hülyeség, hogy kettőnél több nem létezik

– mondja a tanuló, majd a tanár azt vágja erre rá, hogy jobb lenne, ha a véleményét megtartaná magának.

Külön érdekesség, hogy a videóhoz fűzött kommentárok is megoszlanak, sokan támogatják a felvételt feltöltő iskolást, azonban vannak olyanok is, akik a tanár mellett állnak ki. A diák amúgy akár komoly bajba is kerülhet, mert engedély nélkül töltötte fel a videót az internetre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére