Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony titoktartási nyilatkozatot íratott alá a parkolási szerződést felügyelő jegyzővel

Sümeghi Lóránt

2019.06.12. 09:02

A korábbi zuglói jegyző mintegy hétmillió forintot kapott távozásakor, valamint titoktartási nyilatkozatot kellett tennie volt munkaadója felé.

Az elérhető önkormányzati jegyzőkönyvekből a Magyar Nemzet kiderítette, hogy Makranczi László akkor volt hivatalban, amikor megkötötték a milliárdos veszteséget okozó zuglói parkolási szerződést. Mint írják, Karácsony Gergely (Együtt-PM) polgármester „bizalomvesztésre” hivatkozva távolította el tavaly a jegyzőt, akivel még titoktartási nyilatkozatot is aláíratott.

Rég lőtte magát tökön ennyire látványosan ellenzéki politikus

Karácsony „a fa888ért hagytam magam rábeszélni„ Gergely már több ízben is tanúbizonyságot tett arról, hogy tökéletesen alkalmatlan az olyan pozíciók betöltésére, amelyek felelősségvállalást és rátermettséget követelnek meg tőle. Köztudott, hogy Zugló gyakorlatilag évek óta lejtmenetben van, a kerület gazdálkodása tarthatatlan. Becslések szerint Karácsony minden egyes nap egymillió forintos kárt okoz a kerületieknek a botrányos parkolási [...]


Az újság felidézte, hogy Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője keddi sajtótájékoztatóján felszólította Karácsony Gergelyt: ne „sumákoljon” a kerületi parkolási botrányban, fedje fel a parkolási szerződést előkészítő jegyző eltávolításának körülményeit. A nagyobbik kormánypárt tudni akarja, hogy a hivatalnok elmozdításához köze van-e a polgármester asszisztálásával megkötött botrányos parkolási szerződésnek, és valóban kapott-e „lelépési pénzt” a köztisztviselő.

Mint ismert, tavaly júniusban Karácsony Gergely „bizalomvesztéssel” indokolta a rendkívüli állománygyűlésen, hogy felmondott a nem egészen két éve hivatalban lévő jegyzőnek, Makranczi Lászlónak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére