Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatódik az ellenzéki bohózat, már a Jobbikot is kikosarazta Puzsér Róbert

Forisek Ádám

2019.06.05. 09:00

A közléskényszeres publicista az LMP-vel már szakított, most pedig a Jobbik is kikosarazásra került. Újabb (de nem meglepő) epizód az ellenzéki roncsderbiből.

Az ellenzéki előválasztásban hol részt vevő, hol pedig azt elhagyó Puzsér Róbert hétfőn ismét kiszállt az előválasztásból, mondván, nem lesz részese az „ellenzéket aprító ellenzéknek.” Mint mondta, az ellenzéki előválasztást Gyurcsány és az MSZP ledarálta, és lényegében nem tudtak sem programot egyeztetni, sem az előválasztás technikai körülményeiről megegyezni, sem az egyszerű online szavazást megteremteni.

[...] ebben a bohózatban nem veszek részt. [...] Az ellenzéket daráló ellenzéknek kellemes előválasztást kívánok!

Ezután az EP-választáson elbukó LMP úgy döntött, kihátrál az ellenzéki celeb mögül, ami még tovább cincálta az így is cafatokban lévő pártot, az LMP budapesti alelnöke ugyanis lemondott a döntést követően.

Újabb posztjában aztán Puzsér azt írta,

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem a Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatását.

Puzsér kampányfőnöke szerint még igyekeznek kicsikarni egy új megállapodást az EP-választáson szintén óriásit bukó „néppárttal”, a Jobbik pedig erről csütörtökön, június 6-án fog majd dönteni. A posztjában mindenesetre Puzsér elég egyértelműen arról értekezik, hogy párttámogatás nélkül folytatja kampányát.

És akkor hogy is néz ki ez az egész ellenzéki pávatánc?

Nos, valahogy így: az előválasztáson a Momentum jelöltje, valamint az MSZP-Párbeszéd és a DK támogatását is élvező Karácsony Gergely mérkőzik meg. Aki győz, az majd a konkrét főpolgármester-választáson szembetalálja majd magát a liberális Sermer Ádámmal és Puzsér Róberttel is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére