Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Washington Post szerint Kim Dzsongun kismiska Orbánhoz képest

Sümeghi Lóránt

2019.05.09. 16:58

Kifejezetten szórakoztató látni, hogy a hírhedten bevándorláspárti Washington Post mennyire nem tud mit kezdeni azzal, hogy Orbán Viktor meglátogatja Donald Trump amerikai elnököt.

Korábban már írtunk arról, hogy a magyar kormányfő május 13-i, Egyesült Államokba való látogatása kapcsán turbófokozatra kapcsoltak az „objektív”, „elfogulatlan” és „mértékadó” propagandagyárak – nemcsak itthon, hanem az Egyesült Államokban is – annak érdekében, hogy a legnagyobb képtelenségekkel terhelt rágalmakkal illessék mindkét felet.

Ám nagy valószínűséggel azt a sivalkodást, amelyet a Washington Post művelt a találkozó miatt, egy jó ideig nem fogja tudni senki sem túlszárnyalni, ugyanis a lap szerint Orbán Viktor még néhány bizonyítottan véreskezű diktátor közül is kitűnik. Mint írják,

természetesen nem Orbán az első olyan (politikai értelemben vett – a szerk.) erős ember, aki felé Trump kedves szavakat fog intézni. Vlagyimir Putyintól kezdve Kim Dzsongunon át egészen Recep Tayyip Erdogan, Abdel Fatah el-Sziszi, Mohamed bin Szalmán és Rodrigo Duterte személyéig, Trump a világ számtalan legantidemokratikusabb és korrupt vezetője felé hízelgett már, Madurót és Ortegát leszámítva. Ám Orbán még ebből az együttesből is kitűnik.

Magyarán a Washington Post szerint a mai napig Észak-Koreában haláltáborokat működtető kommunista Kim Dzsongun, vagy a szintén a mai napig az eltérő vallásúakat nyilvánosan lefejeztető, majd keresztre feszítő Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg kismiska Orbán Viktorhoz képest.

Azt leszámítva, hogy a lap a fent említett két diktátor áldozatait lelkiismeret-furdalás nélkül meggyalázta némi politikai haszon reményében, mégiscsak megmosolyogtató, hogy a tengerentúlon valaki ennyire vért izzadt egy nagyotmondás kedvéért. Még sok ilyet, ha lehet!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére