Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2019.05.07. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabbak.

Sok izgalmas témával foglalkoztunk a mai napon. Pörge kolléga reggel egyből azzal kezdett, hogy Donald Trump amerikai elnöknek egyre jobbak a népszerűségi adatai, a részleteket ITT találod. Béla a hétvégén meccsen is volt, a beszámolóját IDE kattintva találod meg!

Franciaországban is zajlik az élet, Macronnak jelenleg nehéz napjai lehetnek. Egyrészt hónapok óta minden hétvégén tüntetnek ellene, másrész a népszerűségi adatai is zuhannak. A legfrissebb adatok szerint már nem a köztársasági elnök pártja a legnépszerűbb, visszacsúsztak a második helyre és az Ipsos adatai rámutattak, a bevándorlásellenes Marine Le Pen pártjára szavaznának most a legtöbben Franciaországban.

Délután Dalma írt egy régi magyar hagyományról, a faültetésről. Felelevenítette, hogy régebben az újszülötteknek születésfát vagy sorsfát ültetett a család. Egykor, ha lány született, akkor körtefát, ha fiú, akkor pedig almafát ültettek. Ha érdekel a téma, IDE kattints!

A hétvégén végignéztem kedvenc sorozatom, a Gomorra negyedik évadát, az egyik részben szólt a nápolyi rapper, Luché egyik száma, hallgassátok meg, remélem tetszik!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére