Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az eső miatt maradt el a Momentum soproni utcafóruma

Horváth Tamás

2019.05.06. 17:38

A „kaotikus” időjárás erősebbnek bizonyult Fekete-Győr Andráséknál.

Az időjárásra való tekintettel halasztotta el Sopronba tervezett vasárnapi utcafórumát a Momentum – szúrta ki a Mandiner a párt soproni szervezetének Facebook-oldalán.

A Momentum Sopron közlése szerint a Fekete-Győr András nevével fémjelzett rendezvényt egy későbbi, egyelőre ismeretlen időpontban pótolják be.

A Momentum legnagyobb ellenfele az időjárás | Fotó: MTI

Érdekesség, hogy 2017-ben még épp a Momentum volt az, amely azért kérdezte fel Gulyás Mártonékat, mert a Közös Ország Mozgalom az időjárás miatt lemondta az október 23-i ellenzéki tüntetést.

Fekete-Győr Andrásék akkor még egy videót is készítettek, amelynek legfőbb üzenete az volt, hogy a Közös Ország Mozgalom „közös otthonmaradást” tervez az eső miatt, a Momentum viszont nem hátrál meg, őket nem ijeszti el egy kis vihar.

A párt egyébként pár hete Szombathelyen is tartott utcafórumot, amelyet az Úgytudjuk.hu szerint „a szaharai homokkal érkező áprilisi eső” végül elmosott, így a csapat végül egy borozóba húzódott be.

Reméljük, hogy a jövőben az időjárás kegyes lesz a Momentumhoz, ugyanis nem vennénk a szívünkre, ha a szemerkélő eső vagy éppen az erős napsütés miatt veszítene szavazókat a mikropárt. :)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére