Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"A jobbikosok a hatalom és pénz megszerzéséért mindenre képesek"

Forisek Ádám

2019.02.22. 12:20

Kocsis Máté az Echo TV-ben beszélt a Jobbik hiteltelenségérõl.

Hiteltelennek tartja a Jobbik és a baloldal együttműködési szándékát Kocsis Máté. Emlékeztetett: a Jobbik Gyurcsány Ferenc 2006-os rendőrterrorja idején erősödött meg, most pedig összeborulna az ő pártjával.

A jobbikosok a hatalom és a pénz megszerzéséért mindenre képesek. A saját múltjukat és lassan a létüket is le fogják tagadni"

– fogalmazott Kocsis Máté az Echo TV-ben.

A Jobbik igazi arca az, amit a kiszivárgott hangfelvételeken is megismerhettünk, emiatt is hiteltelen az együttműködés."

A frakcióvezető szerint hamarosan a következetlenség is probléma lesz a Jobbikban, követhetetlen ugyanis, hogy kik és mi alapján jönnek-mennek a pártban. Itt elsősorban Szávay Istvánra utalt, aki egy zsidó nő megverésével dicsekedett, majd lemondott. A Jobbikban viszont még mindig ott ül a zsidókat listázó Gyöngyösi Márton, vagy az a Bencsik János, aki maga gyűjtötte ki azokat az amerikai zsidókat, akik szerinte túl nagy befolyással rendelkeztek a kormányban.

A politikus hangsúlyozta azt is: nincsen egy átlátható, bárki számára megérthető, vagy akárcsak a maguk számára tisztázott politikai elképzelés, koncepció a Jobbikban, amelyet követnek. Így pedig amit a párt csinál, az politikailag nem racionális.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére