Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Imádták az amerikaiak Trump évértékelõjét

Csordás Bettina

2019.02.06. 11:30

Jól sikerült Donald Trump évértékelõje. Mint egy szavazásból kiderült, a nézõk 76 százaléka egyetért az amerikai elnök bevándorláspolitikájával, a többség szerint is tarthatatlan a helyzet a déli határnál, és a biztonságos határvédelem érdekében szükséges a határfal felépítése.

Egy amerikai televíziós felmérés szerint Donald Trump kedd esti évértékelője rengeteg embernek tetszett. A nézők 76 százalékában pozitív benyomást keltett az elnök beszéde, kétharmaduk egyetért az amerikai elnök bevándorláspolitikájával, sőt, támogatják Trumpnak a határfal felépítésére vonatkozó elképzelését.

Csupán a nézők 23 százaléka vélekedett negatívan az évértékelő után.

Reggel már részletesen beszámoltunk Donald Trump évértékelőjéről. A beszéd leginkább az illegális bevándorlásról, valamint a szükséges határvédelmi intézkedések fontosságáról szólt. Trump szerint a falat mindenképp fel kell építeni, és ebben a demokraták együttműködésére is számít. Az elnök már tarthatatlannak nevezte a mexikói határnál kialakult állapotokat, ezért a mielőbbi megállapodást tűzte ki célul.

Trump évértékelőjében elég szépen kiosztotta a bevándorláspártiakat

Évet értékelt az amerikai elnök. Donald Trump amerikai elnök kedd esti beszédének leghangsúlyosabb része az illegális bevándorlásról, az USA déli határára tervezett fal felhúzásáról, és az ezt gátoló „kormányzati leállásról" szólt. Mint fogalmazott: a falat mindenképp fel kell építeni, s ebben számít a Demokrata Párt együttműködésére.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére