Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem érti a liberálisokat? Itt egy szótár hozzájuk

Horváth Zsófia

2019.01.23. 18:28

Ha beszélgetésbe elegyedne egy libsivel, feltétlenül használja.

A libsik elég alternatívan értelmezik a világot, a legegyértelműbben meghatározható fogalmakat is átalakítják úgy, hogy azzal saját narratívájukat erősítsék. A feministák, vegánok vagy migránspártiak vak követői pedig szentül hiszik, hogy a nyelv, amit kialakítottak maguknak progresszív és köze van a valósághoz. Nagyobb tartalomelemzés után végre itt a fordítás, ami közelebb vihet minket a liberálisok kifordult gondolkodásának megértéséhez. Lássuk, mit jelenthetnek régi szavaink, az újbeszél képviselői szerint:

Abortusz: Minden nőnek járó alapjog, mert testük felett csak ők rendelkezhetnek. Az abortuszhoz való jog elengedhetetlen a nemek egyenlőségéhez. Mindennemű erkölcsi, morális ítéletalkotás az abortuszról, annak folyamatáról káros, kirekesztéshez vezet.

Biblia: Egy kirekesztésen és gyűlöletbeszéden alapuló elavult, ősrégi dokumentum, aminek semmi köze nincs erkölcshöz, értékekhez és elfogadáshoz.

Biológia: Veszélyes, nácik által használt mesterséges ideológia. A tudományos jellegét elveszítette már olyan megállapításoknál, mint például „csak két nem létezik”.

Egyenlőség: Az az idilli állapot, amit csak a liberálisok képesek megteremteni. Ehhez szükség van a jobboldali és konzervatív (tehát kirekesztő) közösségek megsemmisítésére. A nőket, LMBTQ közösséget, állatokat és színesbőrűeket a fehér férfiak elé kell sorolni, mert ők nem érdemlik meg, hogy egyenlőek legyenek velük. (Kirekesztőek, azért.)

Feminista: Mindenki, aki hisz az egyenlőségben és az elnyomás ellen harcol. (Lásd még: egyenlőség; házasság) 

Házasság: A férfiakat éltető elavult, korlátozó életforma, ami a nők kirekesztéséhez és elnyomásához vezet.

Gyűlöletbeszéd: Minden olyan minősítés, ami az LMBTQ közösségre, feministákra és liberálisokra vonatkozik. Beleértve a tényszerű megállapításokat, mint például: melegek nem képesek gyermeknemzésre. Lásd még: szólásszabadság.

Sajtószabadság: Alapjog, amit a kormánypárti sajtó mindig földbe tipor, bármit is ír vagy tesz. Ha visszaveszi egy tévéjét, amit az ellenzék lopott el tőle, akkor főleg.

Szólásszabadság: Mindenkit (a liberálisokat korlátlanul) megillető alapjog. Korlátozására van szükség gyűlöletbeszéd esetében. Lásd még: gyűlöletbeszéd.

LMBTQ: A szivárvány színeiben tündöklő közösség. Õk jobbak, szebbek, okosabbak, mint a csak heteroszexuális emberek. Ha egy meleg pár csókolózik az normális, sőt szép, az összes árva gyereket is nekik kéne felnevelniük.

Független/objektív média: Minden ellenzéki médium, ami kritizálja a kormányt. Főleg az Index. Az a valóságészlelés, ami szerint a független/objektív média mindig igazat mond, a kormánypárti pedig csak hazudik.

Migráns: A háború elől menekülő jószándékú iszlamista pejoratív megnevezése, aki csak azért kaszabolja le a keresztényeket, mert ez a szeretetnyelve.

Nemzettudat: Az a kirekesztő, xenofób, érzelemalapú gondolkodásmód, ami alapján a jobboldaliak előtérbe helyezik hazájukat más országokkal szemben, esetleg még meg is védenék azt.

Politikailag korrekt kommunikáció: Az a korlátozó erő, amivel a konzervatívok élnek vissza, amikor szegény liberálisok káromkodnak és tiszteletlenül beszélnek kormánypárti politikusokról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére