Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A németek hozzáláttak Brüsszel tervének végrehajtásához

Bokor Gábor

2019.01.21. 13:58

Migránsokat utasítanak ki, de nem a származási országukba küldik vissza a bevándorlókat, hanem az uniós tagállamok között osztanák szét õket.

Németország a migrációs problémák ellenére is migránsok ezreit fogadja be, a problémásabbakat pedig megpróbálja a többi uniós tagországra tukmálni. A jelentések szerint a legtöbb elutasított menedékkérőt – a dublini egyezményre hivatkozva – Olaszországba utaztatták.

Süddeutsche Zeitung a belügyminisztériumi statisztikákra alapozva azt írja, hogy 2018-ban Németország sokkal több illegális bevándorlót küldött el, mint a korábbi években. 2017-ben összesen 7102 elutasított menedékkérőt osztott szét Németország, azonban egy évvel később január és november között ez a szám már 8658-ra ment fel. 

Merkel, Macron és Kurz - ők osztanák szét leginkább a saját bevándorlóikat Európában

2018. december 8. 11:15 Az Eurostat legfrissebb bevándorlással kapcsolatos statisztikái szerint Németország, Franciaország és Ausztria a három legaktívabb állam az uniós tagok közül, akik a saját országaikba bejutó migránsok szétosztását kérelmezte a dublini egyezmény alapján.

A lap azt írja, hogy Németország az uniós szabályokra hivatkozva több mint 51 ezer esetben kérte azt a tagállamoktól, hogy vegyenek át tőle illegális bevándorlókat, közülük 35 ezret pedig szinte biztosan jóvá is fognak hagyni. 

A Süddeutsche Zeitung megjegyzi, hogy Magyarország egyetlenegy illegális bevándorlót sem fogadott be a tavalyi esztendőben. 

Minden harmadik bevándorlót Olaszországba küldtek vissza, ebből is látni, mekkora kárt okozott ott a korábbi baloldali vezetés, mely számolatlanul engedte be a tenger felől érkező migránsokat. 

Berlin Görögországba is visszatoloncolna bevándorlókat, azonban Athén erre nem igazán vevő. A német belügy erre úgy reagált, hogy 

alaptalan a görögök kifogása, nem örülünk, hogy nem akarnak migránsokat visszafogadni."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére